Hoppa till sidans innehåll

Backe/Rossön

03 MAR 2019 20:44
Helgen den 16-17/3 brukar vara en helg som avslutar tävlandet för de yngsta. Tävlingsspåren är enkla och förutsättningarna brukar vara de bästa. Även yngre syskon kan delta.
  • Skapad: 03 MAR 2019 20:44

Tävlingarna startar i Rossön efter prisutdelningen så åker vi till Backe för att övernatta. Vi äter gemensamt på Restaurang Fjällsjögården. Under kvällen umgås barn och vuxna på olika vis. Det finns ett gemensamt allrum.  Efter frukost städar var och en ur sitt rum och lägger lakan/handdukar på golvet och lämnar nyckeln i dörren. Under söndagen tävlar vi i Backe och åker därefter hem.

Klubben står för kvällsfika och frukost och boende för de tävlande. Föräldrar och syskon betalar 100 kr/person. (Kan ev. vara lite dyrare då jag ej vet vad rummen kostar.) Betalning sker i Rossön när man får nyckeln. Swish fungerar.

Känner ni för att hänga med så är det dags att boka boende och mat. Vi bor i tvåbäddsrum men man kan lägga in madrasser om det behövs. Det ingår lakan och handduk. De barn som tävlar brukar dela rum med varandra men det är naturligtvis okej att man bor familjevis. Meddela mig hur just ni vill ha det.

Den mat man kan välja på är: Hamburgertallrik med strips, fläskfilé med strips, lax och potatis samt pizza. Skulle ni vilja ha något annat så gå in på deras sida och kolla menyn. De vill servera barnen först så skriv vilka rätter som är till era barn. Naturligtvis så går det att beställa barnportion. Dricka beställs där. Ni betalar själva för middagen.

Boka mat och boende senast söndagen den 10 mars. Maila till This is a mailto link         Har ni frågor eller funderingar så hör av er.

Hoppas ni hänger med// Offerdals SK genom Carina Sörlin

Skribent: Carina Sörlin
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Offerdals SK - Skidor
Kaxås 107
83597 Offerdal

Kontakt:
Tel: 0733319120
E-post: [saknas] Information

Se all info

 Sponsorer

Sigma
 
 Minera
 
 

staticbanner

För mer info kontakta Anna Lena

 
Länets
 
Svenska Sol
 
 Statkraft
 
Logga_MD
 

 Jämtkraft