Hoppa till sidans innehåll

Barn och ungdomsgrupper


Välkommen till Offerdals skidklubb – bygdens klubb för bygdens folk! Vi är glada att du har valt att börja åka skidor med oss och hoppas och tror att du kommer att ha roligt och trivas hos oss! Här kommer en introduktion till vad vi gör och vad det innebär för dig som medlem och aktiv i klubben.

Medlemskap.

Alla aktiva i klubben måste även vara medlemmar, detta är ett krav från Skidförbundet för att deras försäkring av den aktive skall gälla. Fyll i blanketten som ni får av er ledare med era adressuppgifter och personnummer och betala in medlemsavgift till klubben. Klubbens bankgironr.: 213-6695. Aktiva som börjar i klubben på hösten erbjuds gratis medlemskap fram till årsskiftet. Medlemsavgift 110 kr/år. Familjemedlemskap 260 kr/år.

Aktivitetsavgift betalas av alla som deltar på träning i klubben. Första träningstillfällena är gratis, därefter betalas avgift in tillsammans med namn och personnummer på klubbens bg-nummer. Avgiften per säsong är 200 kr/aktiv eller 500 kr per familj. Betalas med fördel samtidigt som medlemsavgiften i jan/feb. 

Träningsgrupper:

Grön grupp – nybörjare och blå grupp (upp till ca 9 år): tränar tillsammans på måndagar och onsdagar 18:30-19:30 Röd grupp (ca 10-13 år) och svart grupp (ca 14 år-16 år): tränar var för sig, men även tillsammans på måndagar och onsdagar 18:30-20:00. Röd grupp slutar 19.30 under barmarksperioden. Barnens Skidskola grupp för de allra yngsta 4-6 år: onsdagar 18-19, start v. 40 - endast föranmälan. Alla aktiva blir inplacerade i lämplig grupp av ledarna.

För aktuell träning - se alltid hemsidan!

Träningsläger.

Klubben organiserar ett antal träningsläger per år både på barmark och snö. En förutsättning för deltagande är betald aktivitetsavgift.

Tävlingar

Om man vill delta på tävlingar så anmäler man sig på Offerdalssk.se under fliken https://www.offerdalssk.se/anmalanpriotavlingar/. För mer info – hör med er tränare. Klubben hjälper till med vallningen och annat i samband med utvalda tävlingar.

Utrustning

Låneutrustning – finns i begränsad omfattning i klubbstugan, hör med era tränare. Begagnad utrustning kan finnas att köpa av klubbens medlemmar. Kolla på klubbens hemsida, flik Köp och sälj.

Tränings- och tävlingskläder

Våra populära klubbkläder kan köpas till subventionerat pris för alla aktiva. En förutsättning är betald medlems- och aktivitetsavgift, samt ett visst antal genomförda träningar. Även passiva medlemmar (föräldrar och övriga) kan köpa klubbkläderna, när webbutiken är öppen (meddelas på mail eller via hemsidan och Facebook).

Åtaganden.

Allt vi gör baseras på ideella insatser och alla pengar går till våra aktiva barn och ungdomsverksamheten. Du som förälder kommer att få hjälpa till med lite olika uppgifter främst som funktionär vid våra arrangemang som Offerdalspropagandan, Offerdalsmilen, Hällrace, Holy race och sommarbingo.

Aktuell information hittas här på vår hemsida bl a under Nyheter www.offerdalssk.se eller facebookgruppen ”Offerdalssk”. Anslut er gärna.

Ansvariga tränare

Blå grupp  Annalena Nilsson This is a mailto link, 070-217 5462

Röd grupp Jana Novak This is a mailto link  070-338 4199 

Svart grupp Peter Novak This is a mailto link 070 2301066

Allmänna frågor/information kring vår verksamhet: Jana Novak This is a mailto link  070-338 4199 

Väl mött//Ledarna i Offerdals SK

Uppdaterad: 11 NOV 2018 13:34 Skribent: Maria Engholm Olsson

Postadress:
Offerdals SK - Skidor
Kaxås 107
83597 Offerdal

Kontakt:
Tel: 0733319120
E-post: [saknas] Information

Se all info

 Sponsorer

Sigma
 
 Minera
 
GP

staticbanner

För mer info kontakta Anna Lena

 
 
 
 Statkraft
 
Logga_MD