Hoppa till sidans innehåll

Information till nya och gamla medlemmar


Välkommen till Offerdals skidklubb – bygdens klubb för bygdens folk!

Vi är glada att du har valt att börja åka skidor med oss och hoppas och tror att du kommer att ha roligt och trivas hos oss! Här kommer en introduktion till vad vi gör och vad det innebär för dig som medlem och aktiv i klubben.

1. Medlemskap. Alla aktiva i klubben måste även vara medlemmar, detta är ett krav från Skidförbundet för att deras försäkring av den aktive skall gälla. Skicka ett mejl med era adressuppgifter och personnummer till er ledare och betala in medlemsavgift till klubben. Se nedan mejladresser och bg-nummer. Aktiva som börjar i klubben på hösten erbjuds gratis medlemskap fram till årsskiftet. Medlemsavgift 110 kr/år. Familjemedlemskap 260 kr/år.

2. Träning bedrivs i tre olika träningsgrupper utifrån ålder och färdigheter. Normalt tränar blå grupp (nybörjare) onsdagar 18:30-19:30, röd (ca 11-13 år) och svart (ca 14 år-) måndagar och onsdagar 18:30-20:00. För aktuell träning se alltid hemsidan under "Nyheter"! Alla aktiva blir inplacerade i lämplig grupp av ledarna.

3. Aktivitetsavgift betalas av alla som deltar på träning i klubben. Första träningstillfället är gratis, därefter betalas avgift in tillsammans med namn och personnummer på klubbens bg-nummer. Avgiften per säsong är 200 kr/aktiv eller 500 kr per familj.

4. Träningsläger. Klubben organiserar ett antal träningsläger per år både på barmark och snö. En förutsättning för deltagande är betald aktivitetsavgift. 

5. Tävlingar. Om man vill delta på tävlingar så meddelar man tränaren som berättar hur det går till. Klubben hjälper till med vallningen och annat i samband med utvalda tävlingar. Se hemsidan under "Prioriterade tävlingar 2016/2017"

6. Utrustning. Det finns både låneutrustning och begagnad utrustning att köpa av klubbens medlemmar. Hör med din tränare som hjälper dig.

7. Tränings- och tävlingskläder. Våra populära klubbkläder kan köpas till subventionerat pris för alla aktiva. En förutsättning är betald aktivitetsavgift. Även passiva medlemmar (föräldrar och övriga) kan köpa klubbkläderna.

8. Aktuell information hittas på vår hemsida www.offerdalssk.se eller Facebook

9. Åtaganden. Allt vi gör baseras på ideella insatser och alla pengar går till våra aktiva barn och ungdomsverksamheten. Du som förälder kommer att få hjälpa till med lite olika uppgifter främst som funktionär vid våra arrangemang som Offerdalspropagandan och sommarbingo.

 Ansvariga tränare

Blå grupp Annalena Nilsson 070-217 5462

Röd grupp Peter Novak This is a mailto link , 070-230 1066

Svart grupp Bert-Ola Bångman This is a mailto link , 070-379 0533

 

Frågor/information

Allmänna frågor kring vår verksamhet kan förutom tränarna även ställas till Jana Novak This is a mailto link , 070-338 4199

 

Klubbens bankgirokonto

213-6695

 

Uppdaterad: 24 NOV 2016 13:05 Skribent: Maria Engholm Olsson

Postadress:
Offerdals SK - Skidor
Kaxås 107
83597 Offerdal

Kontakt:
Tel: 0733319120
E-post: [saknas] Information

Se all info

 Sponsorer

Sigma
 
 Minera
 
GP

staticbanner

För mer info kontakta Anna Lena

 
 
 
 Statkraft
 
Logga_MD