Hoppa till sidans innehåll

OSK Hoodies

21 OKT 2021 00:02
Beställ din OSK Hoodie senast söndag 31/10
  • Uppdaterad: 21 OKT 2021 00:02

Klubben gör nu en gemensam beställning på Offerdals SK:s hoodtröjor (även s.k. prisutdelningtröjor). Dessa plagg använder barnen och ungdomar på prisutdelningar, föräldrar när de jobbar som funktionärer och i alla andra sammanhang där vi representerar klubben. Många av ”de gamla” klubbmedlemmar har redan dessa tröjor och vi vill nu ge en chans till alla våra nya medlemmar att skaffa dessa fina tröjor också.

Tack vare våra sponsorer kan vi erbjuda dessa klubbtröjor till kraftigt reducerade priser. Vi vill att så många som möjligt har möjlighet att beställa dessa tröjor som visar att man tillhör Offerdals SK. För barn och ungdomar som är aktiva medlemmar (de som deltar regelbundet på våra träningar, klubbens juniorer och seniorer) och klubbens tränare sponsrar klubben med ca 50% av priset. För andra klubbmedlemmar med ca 15% av priset. Tips på en bra och användbar julklapp till era barnJ

Vuxna och ungdomar (juniorer och seniorer) - Craft hood  Finns i dam och herrstorlekar XS, S, M, L, XL.

Priset är 750kr, för aktiva och tränare 450kr.

Barn och  ungdomar - (se bilagan). Finns i storlekar 120, 140, 160 och S. Pris 480 kr, för aktiva barn och ungdomar 300kr.

 Ni kommer ha möjlighet att testa storlekar på Änge park, på samma sätt som vi gjorde med SWIX kläder. Jag väntar på provkollektion och lägger den där så fort den anländer (hoppas i slutet av veckan – jag medddelar på mail). Det finns också en del tröjor i omlopp bland klubbmedlemmar så prata med varandra i klubben ang. storlekar.

Det finns en viss risk att tröjorna tar slut på tryckeriet därför är det bråttom  med beställningar. Maila din beställning eller SMSa till Jana 0703384199 senast på söndag 31/10 kl. 24:00.

Skribent: Anneli Åman
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Offerdals SK - Skidor
Kaxås 107
83597 Offerdal

Kontakt:
Tel: 0733319120
E-post: [saknas] Information

Se all info

 Sponsorer

Sigma
 
 Minera
 
GP

staticbanner

För mer info kontakta Anna Lena

 
 
 
 Statkraft
 
Logga_MD