Hoppa till sidans innehåll

Backe Rossön läger

05 FEB 2020 13:12
Helgen den 14-15/3- 20 20 brukar vara en helg som avslutar tävlandet för de yngsta.

Tävlingsspåren är enkla och förutsättningarna brukar vara de bästa. Även yngre syskon kan ta delta - och man behöver inte tävla för att vara med på lägret!
  • Skapad: 05 FEB 2020 13:12

Ett ypperligt tillfälle för dig som vill prova på läger och eventuellt tävla tillsammans med dina klubbkompisar. Känner ni för att hänga med så är det dags att boka boende och mat.

Tävlingarna startar i Rossön efter prisutdelningen så åker vi till Backe för att övernatta.

Vi äter gemensamt på Restaurang Fjällsjögården den 14/3. Under kvällen umgås barn och vuxna på olika vis. Det finns ett gemensamt allrum.

Den 15/3  efter frukost städar var och en ur sitt rum och lägger lakan/handdukar på golvet och lämnar nyckeln i dörren. Under söndagen den 15/3  tävlar vi i Backe och åker därefter hem.

Klubben står för kvällsfika, frukost och boende för de tävlande. Föräldrar och syskon betalar 100 kr/person. (Kan ev. vara lite dyrare då vi ej vet vad rummen kostar ännu.) Betalning sker i Rossön den 14/3  när man får nyckeln. Swish fungerar.

Vi bor i tvåbäddsrum men man kan lägga in madrasser om det behövs. Det ingår lakan och handduk. De barn som tävlar brukar dela rum med varandra men det är naturligtvis okej att man bor familjevis. Meddela mig hur just ni vill ha det.

Den mat man kan välja på när vi går på restaurangen Fjällsjögården  är: Hamburgertallrik med strips, fläskfilé med strips, lax och potatis samt pizza. Skulle ni vilja ha något annat så gå in på deras sida och kolla menyn. De vill servera barnen först så skriv vilka rätter som är till era barn. Naturligtvis så går det att beställa barnportion. Dricka beställs där. Ni betalar själva för middagen.

Boka mat och boende senast söndagen den 8 mars. (This is a mailto link, eller sms 070 565 6253(Åsa)

Har ni frågor eller funderingar så hör av er.

Hoppas ni hänger med// Offerdals SK genom Åsa Johansson. 

Nu ska vi åka skidor,umgås  och ha roligt !!!!!

Skribent: Anneli Åman
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Offerdals SK - Skidor
Kaxås 107
83597 Offerdal

Kontakt:
Tel: 0733319120
E-post: [saknas] Information

Se all info

 Sponsorer

Sigma
 
 Minera
 
GP

staticbanner

För mer info kontakta Anna Lena

 
 
 
 Statkraft
 
Logga_MD