Hoppa till sidans innehåll

Inställt p g a inga anmälda: Fjällutflykt till Oldklumpen sön 24/7

18 JUL 2022 11:09
Vi har en utflykt till Oldklumpen planerad till söndag den 24/7. Som det ser ut just nu blir det uppehåll, varken varmt eller kallt - så vi kör!
  • Uppdaterad: 18 JUL 2022 11:09

Samling kl 10.00 vid "Kontoret" nedanför Oldklumpen (samma som ifjol) där det finns gott om parkering och stigen mot toppen utgår ifrån. Upp till toppen är det ca 3 km, delvis stig, delvis inte. Ni som inte hittar till Kontoret - säg till i förväg!

Ta med det ni själva vill ha till lunch + dryck. Dåligt med bäckar på sträckan. Lite övrigt i energiväg håller klubben med. Kläder efter väder - ta gärna med förstärkningsplagg som extra tröja, vindtät jacka, mössa och vantar, då det kan vara svalt och blåsigt på toppen. Delvis blött/myr så kängor eller stövlar är att föredra framför gympaskor - om man inte vill bli blöt och kall om fötterna...

Vi gör det mer som en vandring och med lite stopp för olika aktiviteter. Den som vill får naturligtvis springa :) Har ni någon kompis som vill följa med är aktiviteten även öppen för den som inte varit med i skidklubben tidigare.

Hör av er via mail eller sms till Anneli senast lördag kl 12.00 - om ni vill haka på!! Yngre deltagare behöver ha förälder med - om man inte orkar eller ångrar sig är det då lätt att vända och åka hem utan att hela gruppen behöver göra det.

Välkomna!!

Anneli för Offerdals SK

070-6884417

This is a mailto link

Skribent: Anneli Åman
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Offerdals SK - Skidor
Kaxås 107
83597 Offerdal

Kontakt:
Tel: 0733319120
E-post: [saknas] Information

Se all info

 Sponsorer

Sigma
 
 Minera
 
GP

staticbanner

För mer info kontakta Anna Lena

 
 
 
 Statkraft
 
Logga_MD