20100530

·         Justera dagens protokoll L-O och Fredrik

·         Föregående protokoll.

Offerdalspropagandan genomförs 2/1-11

Klubben sponsrar med 1250kr till Elitläge, Bruksvallarna i augusti, (halva summan av anmälningsavgiften)

Boende och buss bokat till Ungdomsvasan den 26-27/2, Mora

Ålder: 9-16 år

Prispengar till Offerdalspropagandan

·         Ansvariglista för styrelseuppdrag, separat lista

·         Inför Offerdalsmilen kommer målgången ligga på grusplan i år. Arbetskväll 21/6 kl. 20.00

·         Kent Hammarberg arbetsprövar 2h/dag för OSK. Start 7/6

·         Offerdal Runt har flyttat prisutdelning till Bredbyn, kommer att vara prispengar, ev.kan det bli underhållning och  försäljning pga 25 års jubileum.

·         Tackkort med bild på alla juniorer kommer att skickas ut till alla sponsorer.

·         Arne samlar Nils Bladh, Gunnar Andersson, Sven Bäckebjörk och Joel Nord till en arbetskväll och kommer också att kontakta berörda markägare för att iordningställa ett 6km spår mellan Änge-Almåsa.

·         Pistmaskin kommer att förvaras i Krokom hos Fukab under sommaren. Tanken är att reparatören (Fukab) kommer att serva maskinen ca 4ggr/år. Rickard ska vara med som lärling. Gunnar ansvarar för detta.

·         Hemsidan har en länk till gästbok och där finns mycket läsvärt.

·         Beslutat att ej skriva in på hemsidan resultat på barn under 13 år vid tävlingar.

·         Enligt lag måste det finnas ett godkännande för att lägga ut bilder och namn på hemsidan etc. Ingela ordnar detta.

·         Rullskidor inköpta och kommer att finnas i Änge klubbhus. Fredrik har en lånelista som man skriver upp sig på.

·         Torrdass vid spåret i Änge önskas, Gunnar undersöker.

Prisförslag ca 5000kr

Nytt möte 22/8-10, Arne ordnar fika

Trevlig sommar sa hon som satt vid datan!

Katarina

Skribent: Lars Ove Birgersson