20101003

Styrelsemöte Offerdals Skidklubb 20101003
  • Uppdaterad: 07 FEB 2011 20:32

OSK Styrelsemöte            101003

• Närvarande: Per Clareús, Gunnar Andersson, Ingela Nord, Leif Bångman, Katarina B. Emilsson
  • Föregående protokoll

Lars-Ove B. undersöker om aktivitetsstöd kan sökas för tävlingar som de aktiva deltar i, gäller både på ungdomssidan och junior/seniorsidan.

• Serviceavtal med FUKAB (fräs) ej klart än.
  • En speciell stol finns att sätta in i fräs som ska underlätta för Rickard Ragnarsson så han skulle kunna köra denna i vinter. Försäkringskassan tillhandahåller kostnader för den och Leif kontaktar OIF och försäkringskassa för vidare info.

Styrelsen beslutar att anställa Kent Hammarberg på en s.k. trygghetsanställning på 4 år, kostar ej ngt för OSK och en utvärdering görs om 1 år.

• OSK:s styrelsemöten kommer i fortsättningen vidarebefordras till alla ledare i klubben. Leif sköter detta.
  • OSK ställer sig bakom en utbyggnad av gymnastikhallen i Änge.
  • Juniorläger v. 44. OSK lägger till 10000kr för mat/husrum och lägret ska vara återkommande varje år. Lägret kortas ner till mån-ons.
  • Hemmaläger 16/10
  • Klädinköpsdag den 30/10, Fredrik Juuso pratar med Krokoms Sport så dom tar med färdiga skidpaket för barn.
  • Vallakurs med Andreas Forneman kommer i höst/vinter. Leif kollar upp datum.
  • Prispengar till juniorer/seniorer på Offerdalspropagandan som ersätter nyttopriser för dessa klasser. Juniorföräldrar ska skaffa nyttopriser och om dom kan (ej krav) även skaffa nya sponsorer för prispengar. Leif skickar mail till juniorföräldrar. OSK firar 50 års jubileum 2011 och kommer fira detta på våra olika arrangemang.
  • Nu sponsor i Jämtel. OSK kommer att köpa tjänster av dom om så behövs vilket även gäller alla sponsorer som tillhanda håller sådana tjänster som OSK kan behöva ibland.
  • Gunnar kontaktar OIF, skola och kommun för bygglov av ett garage i Änge.
  • Klart med markägare för spår till Almåsa. Kent och Rickard kommer att röja för spåret till Almåsa. Gunnar sköter detta.
  • Leif beställt bok ”Bli en stjärna på skidor” som barn/ungdomar i klubben ska få. 50 ex. beställt.
  • Nästa möte 31/10-10 Kl. 18.30

Vid pennan Katarina!!