20110306

26 MAR 2011 20:14
Styrelsemöte Offerdals Skidklubb 20110306

• Skapad: 26 MAR 2011 20:14

• Närvarande: Sammy Svedberg, Leif Bångman, Ingela Nord, Arne Bångåsen, Katarina Emilsson
  • Föregående protokoll
  • Ungdomsvasan som genomfördes 27/2 blev en succé, alla tyckte det var bra och man kan tänka sig en repris, får se nästa år hur vi gör.
  • Pistmaskin är såld, 320 000 kr. Gunnar A. ser över vad som ska inhandlas istället. Skotern i Änge är på lagning i Kaxås.
  • Byakampen har final i Tulleråsen 8/3.
  • Backe/Rossönläger blir den 18-20/3 och Leif har bokat Landsomberget, ca 45st. Middag beställt till lördag 19/3. Kostnad 100kr/pers.
  • Ledare i Centrum i Föllinge den 20/3. Hanna Marklund föreläser, tyvärr har ingen från klubben har möjlighet att åka.
  • Per Clareus och B-O Bångman har till uppgift att sätta en budget för juniorer till nästkommande år.
  • Offerdalsmilen är satt till den 21/6-11.
  • Klubben har anmält ett dam/herrlag till St. Olavsloppet, klubben betalar anmälningsavgiften.
  • Offerdal Runt satt till den 9/7, Ingela N. kontaktperson.
  • Kent Hammarberg ska i sommar vara behjälplig vid bingon i Tulleråsen, bygge av carport/skotergarage i Änge, kollar upp förrådsutbyggnad, röjning av spår till Almåsa.
  • Katarina E. bokar Lena Gavelin för träningskvällar från v. 18 och ca 8ggr framåt.
  • OIF vill skotta grusplan i slutet av mars och efter den 24/3 vore bra för skidklubben.
  • Vid långlopp betalar klubben startavgift om loppet startar eller går i mål i Svergie. Vid utlandsbetalning ta kvitto och lämna till Ingela så betalar hon ut i efterhand.
  • Nästa möte den 3/4, Ingela ordnar med fika

Vid pennan Katarina Emilsson