Bli Medlem

OFFERDALSBO, VI RIKTAR OSS JUST TILL DIG!

Offerdals Skidklubb:s målsättning att vara "Bygdens klubb för bygdens folk" och främja idottsaktiviteter, främst då skidåkning, är klubbens huvudsakliga inriktning. Klubben har för närvarande ca 450 st medlemmar.

Vi har genomfört följande arrangemang under Coronaåret 2021:

-   Tillsammans med byalag och föreningar anordnat Coronanpassad Byakamp och Offerdal Runt.

-   Skidloppet Offerdalspropagandan lockade ca 120 juniorer och seniorer deltagare från inom och utanför Jämtland/Härjedalen.
-   Hällrace handskrivet arrangerades under sommaren.
-   Löpartävlingen Offerdalsmilen genomfördes.
-   Vandrings- och löparloppet Holy Race arrangerades

Alla dessa arrangemang är oerhört positva för en levande och aktiv Offerdalsbygd!

Vi bedriver skidlek/träning i Änge två gånger i veckan för barn 7-16 år. Dessutom "Barnens skidskola" för yngre barn en gång per vecka under hösten samt jan-mars.

Under året har Offerdals SK varit representerat i både lokala, nationella tävlingar. för barn och ungdomar och parasportare med utvecklingsstörning. Junior och senioråkarna har deltagit i Sverige, skandinavisk och världscup.

Offerdals SK har bland andra aktiviteter anordnat ett skidläger i Jänsmässholmen och ett dagsläger på barmark för barn och ungdomar i samband med Novemberlovet i Almåsa.

Vi har även ansvarat för spårprepareringen i Änge Elljusspår och har fr o m säsongen 19/20 även prepareringen i Almåsa, samt från säsongen 21/22 ett spår på Näldsjön. För aktuell information om vilka spår som är dragna, se längdspår.se.

Våra spår håller hög kvalitet för både skate och klassiskt, och för att klara att hålla den nivån är spåren sedan några år tillbaka belagda med spåravgift för skidåkare över 17 år.Medlemmar betalar halva priset för säsongskort för spåren, 300 kronor. Övriga 600kr. Dagkort: 50 kr.

Vi hoppas Du vill bli medlem för 2022!

Medlemsavgiften är 110 kr/år för vuxen och 260 kr/år för familj.

Bankgiro: 213-6695 eller Swisch 123 520 0662. Aktiva i träningsgrupper betalar därutöver aktivavgift 200 kr  per barn, dock max 500 kr per familj.

Styrelsen vill avslutningsvis tacka alla frivilliga som ställt upp för klubben det gångna året!

Offerdals SK genom Karin Bångman

Uppdaterad: 14 JAN 2018 21:59 Skribent: Leif Bångman