SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Offerdals Skidklubb
Fotboll
Om klubben

Offerdals Skidklubb är bygdens klubb för bygdens folk. Målsättningen är att alla barn och ungdomar känner sig välkomna och trivs i verksamheten, vilken bygger på social gemenskap och rörelseglädje. Klubben jobbar för att deltagarna utvecklar ett livslångt intresse för skidåkning och en aktiv livsstil. Vi uppmuntrar till att utöva olika idrotter.

 

Medlemsavgift

Glöm inte betala medlemsavgift!

 

Den är 110 kr/person eller 260/familj. Avgiften gäller per kalenderår.

För barn i träningsgrupper är aktivitetsavgiften 200 kr/barn, dock max 500kr/familj om man har flera barn. Den betalas också årsvis.   

 

Nya medlemmar går in via "Bli medlem" knappen på första sidan för att anmäla sig och betala medlemsavgift. 

För tiidigare medlemmar aviseras medlemsavgiften fr om 2024 varje år i januari. 

Spårkort

Spårkort 23/24: Medlemmar över 17 år betalar reducerat pris för säsongskort för spåren, 400 kronor. Övriga 800kr. Dagkort: 75 kr. Barn och unga ungdomar åker gratis. Våra spår håller hög kvalitet för både skate och klassiskt. Total längd: 37km

Klubbkläder

Nu har klubbens alla medlemmar (såväl aktiva som passiva) möjlighet att beställa OSK klubbkläder genom SWIX webbshop som är öppen fram till den 29 oktober kl. 23:59. Vi är medvetna om att det är väldigt kort tid, och jobbar på en förlängning. Men än så länge är det 29/10 som gäller.

 

Provkollektionen ligger på Änge Park där ni kan prova kläder så länge webbutiken är öppen. Här kan du även köpa klubbmössor och pannband, samt vissa storlekar av klubbtröjor.

 

Länk till webbutiken:  https://www.swixcustomwear.com/se

Klicka på lagbutik. 

Användarnamn: offerdalssk

Beställningen betalas i webbshopen.
Leveransdatum:  räkna med att det  tar ca 2 månader från beställningstillfället.

Barn och ungdomar kan kvalificera sig till klubbrabatten 50% på kläder. Tumregeln är att man beviljas klädrabatt en gång per sponsorperiod (3 år) men enstaka undantag kan beviljas för tävlingsaktiva.

 

För att få rabatt skall man:
1. ha deltagit på minst 10 träningar (från blå grupp och uppåt) under vintersäsongen
2. ha betalat medlemsavgift och aktivitetsavgift (för mer info kolla www.offerdalssk.se, flik “Om klubben”).

Huvudledare i träningsgrupper får klubbrabatt 50% på träningskläder. 

Övriga ledare erbjuds köpa väst till halva priset.

 

Uppfyller man kraven för rabatt,  gör man som följer för att få tillbaka kostnaden från klubben: 

I slutet av säsongen (mars/april 2024) skickar man kopia på klädfakturan och bevis på betalning till klubbens kassör: Catrin Haglund, mail: catrin.haglund@telia.com, eller adress:  Landön 625, 835 98  Offerdal. Ni får då pengar insatta på ert konto.

 
Våra sponsorer